Reklámfilm

Reklámfilm

Termékeink, vagy szolgáltatásaink értékesítésére a leghatékonyabb marketing eszköz egy professzionálisan elkészített reklámfilm. Felgyorsult világunkban már nem elég néhány jól elkapott fotó, hogy fenntartsuk ügyfeleink, vásárlóink, megrendelőink figyelmét.
Imázsfilm

Imázsfilm

Az imázsfilm egyfajta reklámfilm, amelynek a legfőbb célja, hogy a témát kellemes érzésekkel kiváltva ábrázolja. Pozitív tulajdonságokat, értékeket bemutatva kedvező képet alakít ki a nézőben az adott termékről, cégről, vagy rendezvényről.
Videoklip

Videoklip

A videoklip egy zenei előadóművész, vagy zenekar alkotásának vizuális megjelenítési formája. Természetes helyszínen, vagy akár stúdióban forgatott rövidfilm, amely egy történertet mesél el elektronikus és vizuális effektusokkal fűszerezve.
Mood video

Mood video

Egy "mood video" a reklámfilmekkel ellentétben nem elsődlegesen az értékesítésre fókuszál, hanem egy adott életérzést, hangulatot ad át a nézők számára. A legfőbb célja, hogy motiváljon és inspiráljon.
Légifelvétel

Légifelvétel

Professzionális drónjaink segítségével egy olyan különleges perspektívából mutatjuk be a témát, amely alapvetően eltér a szokásos látásmódoktól, garantálva ezzel az egyediséget. Tökéletes kiegészítője bármilyen projektnek.